Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

Nu kommer sportnörden i mig fram...

Av Jenny - 17 mars 2009 11:28

Nej, jag är inte sportnörd egentligen. Det enda som är intressant är Innebandy, Hockey och de där fyrbenta djuren.


Hockey - wohoo! Skitkul! Jag har sen jag var liten skit följt Rögle av den anledningen att jag bott i Ängelholm och tillika har en pappa som är spornörd nummer ett (fråga vad som, han vet allt), så det blev ganska naturligt det hela. Jag började följa med på hockey och sen var det kört för min del :).


Tyvärr åkte de ur elitserien för några år sen, men förra året kom de tillbaka. Allt nytt, vilket även inkluderade en ny hall - Lindab Arena. Den är inte nådig kan jag lova! Jag har spenderat mycket tid i den gamla, men har även varit i den nya och det enda jag kan säga är WOW! Dessutom har de fruktansvärt god mat i resturangen ;P.


Nåja. I vilket fall som.
Det gick som många vet fruktansvärt bra i början - ingen trodde på laget - helt plötligt ledde de och alla de rutinerade och mer etablerade lagen låg snäppet lägre. Snopet värre!! Dessvärre gick det utför (nu har de tack och lov ny tränare *puh*) och är nu i kvalserien. Vilket ser ut att gå hur bra som helst, förhoppningsvis får de stanna kvar i Eliterien.


Eller ja allt gick bra, tills i Söndags.
En tackling från Mathias Tjärnqvist som gjorde att Anti-Jussi från leksand åkte in i sargen och slog sig riktigt illa, riktigt riktigt illa.

Hockey är en JÄVLIGT tuff sport!


Och precis som i alla andra sporter. Olyckor händer - det är väl inget nytt?


Ja, smällen tog illa, väldigt illa till och med, men inte tusan gjorde Mathias det med flit? Det kräv inte många cm fel för att det ska sluta illa. Att Anti-Jussi åker in i sargen på sättet som han gör är inte hans fel.


Nu finns fallet hos disciplinnämnden. Ska han stängas av eller inte.
Seriöst, är det inte dags att tagga ner lite?

Dagens rubriker! Nu är det tydligen plexiglasets fel! De har minsann det hårda glaset i hallen. Snälla rara söta hockeysverige, hallen blev inspekterad och godkänd Innan matcherna började spelas. I mina ögon är det bara en duktigt dålig ursäkt och ingenting annat. Alla andra hallar som har samma, ska de ockå byta ut sitt? Rätt ska vara rätt.


Som sagt, olyckor händer. Inom Alla sporter!

Jag kan faktiskt ta ett exempel som jag själv var med och bevittnade. Faktum är att en släkting till mig var inblandad... Även här var en tackling inblandad, den tog så pass illa att benet sparkades av. Vad som hände? Ingenting. Alla fotbollsspelare som blir skadade annars också, på högre nivå, inte fan får de några straff. Så, vad är problemet? Jag förstår inte?


Jag är ruskigt irriterad över hela situationen faktiskt.


Nu bor jag visserligen inte i Ängelholm längre, men hjärtat finns ändå i Rögle.

 
 
Lina

Lina

17 mars 2009 13:13

Du förvånar mig så ibland! :-D Minns i skåne när jag satt i rummet och uppdaterade websida var 5:e sekund, när Färjestad plockade hem guldet! Åh, mitt hjärta! Åh jag minns hur rädd du blev när jag började vråla som en skållad katt inne hos mig.

- Vad har hänt? En spindel? Har du slagit dig?

Jag trodde verkligen inte att du var intresserad av hockey (det är ju faktiskt inte jag, handen på hjärtat, bara när färjestad spelar).

Du är som en lite uppslagsbok ibland, tänk så mycket du vet!

http://www.sequence.se

 
Ingen bild

Jenny

17 mars 2009 13:57

Hahaha, just ja - det hade jag glömt! Du höll på och skrämma livet ur mig människa. Spindlar var ju ganska ofta inlandat i våra illvrål och utbrott där nere *s*.

Uppslagsbok, hihi, det har jag aldrig blivit kallad förr! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 30 augusti 2010 11:46

Av en slump hamnade jag här igen, skulle ha tag i en sak...och ser att jag ha ju en hel del människor som fortfarande ramlar in här. Trots att jag inte skrivit på...länge?   Jag har en ny blogg sen lång tid tillbaka, välkomna dit istället!   ...

Av Jenny - 17 september 2009 20:45

Jag har en ny blogg sen en tid tillbaka och jag trivs ypperligt där. Dock fick jag för mig att logga in här idag, var läääänge sen sist...vips upptäckte jag förnyelser. Bland annat att man kan kolla ip-nummer på kommentarer.   Så nu vet jag, ve...

Av Jenny - 9 juni 2009 13:35

Och den lär väl spridas på ett eller annat sätt antar jag. Annars får ni intresserade fråga. ...

Av Jenny - 9 juni 2009 11:32

Funderar på att lägga ner bloggen.

Av Jenny - 7 juni 2009 10:49

Jisses, fan med prylar jag har...   Letade efter skruvar och spikar innan, jag visste att jag hade det någonstans. Frågar Carola..."eh, i en låda i hörnan". Jo men tjena vad mycket hjälp jag fick där! Pah. Gissa hur många lådor jag har i hörnorna? Me...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards