Alla inlägg den 1 juni 2008

Av Jenny - 1 juni 2008 20:54

Ja jösses...

Är fortfarande nervös över imorgon, när the big boss på psyk ska ringa.

Pratade med Annica innan ikväll...och då dök det upp i skallen att va fasen, jag ska nog till tandläkaren snart? en jävla tur att jag kom på det kan jag lova!

Vet ni vad det kostar om man missar en tandläkartid hos en specialist??
1300 jävla spänn.. Så gissa om jag är glad!

På Tisdag ska jag visserligen "bara" till Malmö. Men ändå!

Torsdag är värre...då ska jag behöva åka till Helsingborg. Men men, det är för en bra sak, en tandjäklarna ska opereras ut. Meeen, den dagen blir LITE stressig! Jag har lyckats boka upp eftermiddagen till annat i stallet...vete fan hur jag ska lösa det...

Av Jenny - 1 juni 2008 09:24

Det är det visst idag. Själv var jag övertygad om att det var måndag när jag vaknade inatt. Att gå upp halv fem i morse var inte riktigt vad jag planerat kan jag tillägga. Hästarna såg något förvånade ut när jag ramlade in i stallet strax innan sju.

Idag ska jag...
Rensa rabatter och klippa gräs.
Städa.
Tvätta.
Laga mat...inte alls roligt när det är så här varmt.
Tvätta exemsvans.
Orkar jag ska jag ta en par skrittrundor ikväll. Finns inte en chans att man kan rida mitt på dagen nu, morgnarna går också fetbort (om man inte rider innan sju...men vem orkar det? inte jag).
Funderar också allvarligt på att bada med hunden ikväll, efter vad jag har hört är det Riktigt varmt i vattnet nu. Inte ett dugg konstigt iofs, med tanke på solhelvetet. Man blir aldrig nöjd med vädret, så är det bara. Men jag lovar, det behövs verkligen lite regn! Det har regnat EN dag på snart 5 veckor. Det är liksom, hur jävla torrt som helst! Ett plus är iofs att gräset inte växer så mycket så jag slipper klippa...istället är det sönderbränt...

Igår eftermiddags visade termometern här utanför 38 grader - i skuggan.
Jag, katten och inhysta hunden höll på och dö alla tre.

Själv slocknade jag på soffan vid 9-tiden...lite lätt trött efter att ha sovit dåligt de sista två veckorna pga idiotläkaren och hans ännu mer inkompetenta sekreterare.

Tankarna finns där...
Om jag får ett negativt besked imorgon, vad gör jag då??

Ovido - Quiz & Flashcards