Alla inlägg den 9 augusti 2008

Av Jenny - 9 augusti 2008 22:34

Och då menar jag verkligen, jag har inte en krona.
På måndag slutar jag röka, tydligen. Inte frivilligt dock...men jag har inget val.


Nästa vecka ska jag iväg till både psyk och specialisttandläkaren - för en sista bedömning gällande implantat i käften eller inte. Men...jag har bara råd att åka till ett av ställena - vilket känns Hemskt!


Egentligen vill jag inte till något av ställena, jag vill in till stora staden på besök...det har gått alldeles för lång tid :(. Hoppas jag har en snäll pappa, så jag kan åka till alla ställena.

Ska jag välja mellan psyk och tandläkaren, då tar jag det förstnämnda.
Det behövs verkligen, helt klart.
Men det känns jävligt ruttet att behöva välja :(

Av Jenny - 9 augusti 2008 22:17

Jag blir galen, ikväll däckade jag med feber igen....när ska det gå över??
Tror jag måste ringa tandläkaren på måndag och be om ny medicin. Uppenbarligen funkar inte denna...hur fan det nu ska gå och byta, jag tål ju inget annat. Men men, det får lösa sig på något sätt :/.


För en liten stund sen fick jag sms.
"Snälla får jag ta kvällen imorgon!"
Vår stallhjälp har hästabstinens. Jag menar, hon har ju bara varit i stallet 5 dagar i rad ;) *skrattar* Hon är go, så jäkla bäst. Inte tusan kan jag säga nej heller, då jag vet hur lyckliga hästarna blir. De avgudar henne hela högen :).


Med tanke på hästar...
Min 3-åring blev skrämd tidigare ikväll. Han är lite som han är, och när han blir rädd så blir han  inte bara rädd, utan rädd! Och går inte att nå överhuvudtaget. En höna flög upp framför honom på vägen in, han backade men jag höll kvar. Sen flög hönf*n igen mot honom, för att sen rusa in i deras lilla hus. P drog...bokstavligt talat, jag hade inte en chans och hålla emot. Han gick inte långt, men han var rädd så han skakade, lilla lilla hästen! Han tog ner huvudet och rörde sig en meter eller två, trampade på grimskaftet. Han blev ännu räddare och sparkade bakut (akta staketet kring ridbanan... :S ), för att sen försöka slänga upp huvudet. Dessvärre stod han på grimskaftet.....så detsmall - såklart.


Nu är det som så, att min kära häst fångar man inte bara "sådär", utan han kommer tillbaka när det är läge. Men jag suckade och sa "kom så går vi in". Haha, han gick som en hund efter mig. Rädd som satan, men gick inte över mig eller ens Försökte  göra det. Duktig skrutt!


Nu ska jag sova. Ja, SOVA!!
Äntligen ordentlig sömn, det har gått drygt en vecka och jag  fick hämta ut nya mediciner. Lycka! Hur man nu kan bli glad över lite piller... Ganska hemskt egentligen:/. Tror bestämt att jag slänger i mig lite smärtstillande när jag ändå är på gång, så febern inte blir alltför jäklig :'(

Av Jenny - 9 augusti 2008 13:49

Innerst inne är jag en liten sportnörd... Men vad kan man annars bli, när man är uppfödd i en sportfamilj, med en pappa som bokstavligt talat brinner för sporten?


Invigningarna brukar inte vara någon höjdare, jag tittar lite slött med jämna mellanrum.
Men årets kunde jag inte slita mig ifrån. Heja Kina säger jag bara!
Helt otroligt! Jag har hunnit med ganska många OS under mina år, men detta var så outstanding så det finns inte.


Jag har varit tävlingssimmare, så självklart vill jag titta på simningen.
Just nu är det 400 m medley. Det har jag också tävlat, men inte riktigt på de tiderna som de fixar ;).

Angående simningen..

Sändningstiderna är lite skumma, vilket många har reagerat på. Satt och lyssnade på vad de sa på tv precis och trodde först jag hörde fel. Tiderna har lagts så mycket tidigare för att USA VILLE DET. Ursäkta?? Slängde mig på telefonen till pappa, och jo jag hade hört rätt. Så alla andra länder ska rätta sig efter det?


Fälttävlan har börjat!

Linda Algotsson (med Stand By Me) ligger på en lysande fjärdeplats efter dressyren.
Bara att fortsätta hålla tummarna!

Ovido - Quiz & Flashcards