Alla inlägg den 31 juli 2008

Av Jenny - 31 juli 2008 19:52

Det bryter ut snart, så då behöver vi inte bekymra oss över att det kommer att ske någonstans ute i världen.


Någon är skyldig mig en massa pengar, som jag blivit lovad att få redan i början av veckan. Ett krav från mig, då en räkning AKUT skulle vara betald i måndags. Men nejdå..
Detta innebär att min ena häst fr o m nu är oförsäkrad. INTE roligt!

En snäll någon blev fly förbannad idag, som även betalar den ikväll...får se om  försäkringsbolaget accepterar det, men det är inte troligt i nuläget då det var en påminnelse (hade missat den första räkningen, vilket jag skäms som fan för). Denna någon kommer att berätta för den andra om att framöver är det h*n som kommer att få alla räkningar på eventuella veterinärräkningar. SAMT fakturan för besiktning mm som något annat försäkringsbolag kommer att kräva om jag ringer.

Jag är inte arg längre, jag är bara ledsen.

Tyvärr kommer både jag och denna andra någon att få titta oss i himlen efter pengarna... Varför skulle de pengarna komma fram, när de andra enorma summorna inte gjort det liksom. Tyvärr har jag inte några av denna någons saker här, sist det var så här började jag nämligen sälja. Det var inte populärt kan jag lova! Men inte fan bryr jag mig, får jag inte mina pengar så fixar jag det på såna sätt. Och JA, det är ok att kalla mig elak.


Kära ML, nu förstod jag än en gång vad du menade. TACK.

Av Jenny - 31 juli 2008 13:46

Ja det gör man ibland!

Idag avskyr livet mig.
Har enligt tandläkaren fått inflammationen från helvetet i munnen. Blod, var och feber - tjo.

Antibiotika inringt, hästdoser, och som det ser ut nu ett besök på måndag. Fan. Är tydligen inte bra att det blir så här, med tanke på hur omfattande det blev. Det här är fan inte roligt längre...
Jag tål bara en sorts antibiotika (vilket jag såna här gånger avskyr) och just denna får man inte vistas i solen med. KUL! Med tanke på att det är 30+ ute :)

Ovido - Quiz & Flashcards