Alla inlägg under juli 2008

Av Jenny - 13 juli 2008 19:07

Mycket mycket irriterad.


Jag kan ta mycket, sån är jag som person.


Men jag accepterar inte att bli tagen för given.
Jag är ingen jävla undermänniska.

Av Jenny - 12 juli 2008 20:24

Aj som fasen.
Jag krockade på Ica idag, och vad förvånade vi såg ut båda två när vi såg att vi hade ridkläder på oss båda två. Fasen vad vi garvade när vi insåg hur stor pastaavdelningen faktiskt är - och vi var tvungna att vara preciiis på samma ställe.

Falsterbo Horseshow börjar imorgon. Så det kryllar av hästmänniskor här...
Det var en sån jag krockade med också, Helena Lundbäck *s*.


I övrigt har jag köpt en cykel idag, jag som avskyr och cykla.
Men va fasen, det är ju 90% bestämt att det blir strejt enligt skånetrafiken som jag pratade med idag. Uj uj, jag har cyklat nästan två mil idag och jag har träningsvärk...

Av Jenny - 11 juli 2008 19:40

På att få läsa pikar både här och där gällande vad som hänt - och händer - mig.

Fick i uppmaning att triangla alla dessa inlägg, så nu vet jag vad jag ska göra hela kvällen...den hade jag tänkt tillbringa på annat sätt!

Anledningen är att jag råkade triangla en tråd, men uj vad moderatorn inte tyckte om det! Skiter väl jag i, fullständigt! Men h*n ville veta mer, så nu ska det svaras i mängder.

Grr

Det berörda forumet har jag varit avstängd på 2 gånger (ops), men jag är då rakt inte rädd för att bli det igen, när det är rättvisa det gäller. Skitsur blir jag!

Har jag tur ryker fler.

Av Jenny - 9 juli 2008 22:36

Örk, imorgon blir det inte sovmorgon heller...jag är trött, så fruktansvärt trött.
Dagens besked fick mig totalt ur balans och jag har gråtit hysteriskt hela eftermiddagen och större delen av kvällen. Orkar inte, jag gör verkligen inte det :'(.


Många tillbakablickar och händelser har det blivit idag. För många.
Nästan så jag har blivit rädd för mig själv, hur jag har kunnat gå igenom det ännu en gång. Denna gången medvetet, med förhoppningen att kunna härda ut, stå emot - för att sen kunna ta ett djupt andeteag och tänka JA, Jag fixade det faktiskt!


Men det gick inte som planerat.
Så nu sitter jag här och...chockad.
Jag är så jävla korkad! Eller bara allmänt dum och naiv som trodde något bättre. Tji fick jag, helvetet väntade runt hörnan.

Nu står jag mitt i det.


Igen.


Att jag har kunnat stanna hemma, det är jag värd en guldmedalj för.

Av Jenny - 9 juli 2008 13:43

Än så länge har ingenting gått som det ska, eller planerats.

Inte alls kul.


Ska iväg och krama på världens bästa ML!

Om allt nu går som det ska..

Av Jenny - 9 juli 2008 13:23

Det tillhör inte mina favoriter direkt.
Sitter nu och glor på just det omnämnda.
Ska jag verkligen våga mig på det igen?

Uäck!


Mår jag illa så tänker jag skicka det måendet till någon annan....*mohaha*

Av Jenny - 9 juli 2008 01:23

Min huvudvärk gick inte bort vare sig med smärtstillande eller kaffe.

Fick kravla mig upp ur sängen igen och sitter nu här mer död än levande...

Ut för att få luft, det kunde ju också hjälpt, men nejdå. Att regnet vräker ner fick jag fint ignorera, behövde gå ut trots det.


Jag är ju inte direkt van vid att vara uppe så här länge längre...det händer i princip aldrig. Bara de gånger jag är så speedad att jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Ok, det händer ibland! Men det brukar vara såna dagar då jag inte behöver gå upp på morgonen (dvs sovmorgon till runt 8-tiden, sen väcker katten mig...).


Nu är min mardröm, återigen, att inte vakna i tid imorgon.

Av Jenny - 8 juli 2008 22:55

Från ingenstans dök den upp, huvudvärken från helvetet.
Pang på, utan förvarning.
Sitter och häller i mig kaffe, har inte druckit det sen i morse så det är inte omöjligt at det är det som spökar. Fick slänga mig i soffan en stund, riktigt illa.


Korsord...
Det ordet dök upp på ett annat forum (ja, gissa vilket?) och jag kan erkänna att ja - jag är korsordsnörd! Ruskigt roligt, och allmänbildad blir man konstigt nog.

Det enda problemet med detta är att när jag väl börjar så kan jag inte sluta.
Faktiskt är det något som är ett problem för mig och min psykolog tyckte det var lite oroväckande med hur pass mycket jag kan koncentrera och fokusera mig på saker sådär. Han hade lite tankar, idéer och diagnoser (??) gällande det, förutom tvångstankar då alltså.
Detta var något som uppdagades redan när jag gjorde WAIS-testet hos en psykolog FK anlitade för att försöka hitta felet på mig (ja, det är faktiskt sant). Visserligen ansåg hon att jag var både känslolös, lågt begåvningsmässigt och allmänt kass... Men det var lite intressant trots allt, då jag, enligt pappert/resultatet jag har har i pappersform hemma, var oerhört begåvad (låg MKT mkt högt intelligentmässigt) gällande sånt här. För att inte tala om hur snabbt jag kunde lösa saker. Eller ja, inte för att jag löste så mycket rätt, men det jag gör, det går FORT! Men jag kan inte glömma hennes min när hon skulle berätta resultaten på det jag var riktigt bra på, inte fasen trodde jag (eller hon) att jag skulle ligga så högt procentmässigt mot vad alla andra låg på!


Mer korsord åt svenska folket!

Ovido - Quiz & Flashcards